Κάλεσμα

Αγαπητέ Μαρμακετιανέ-ή,

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας επικοινωνεί ξανά μαζί σας. Θέλουμε να σας πούμε ότι δεν σας ξεχνάμε και να σας ενημερώσουμε για τα νέα του χωριού μας. Πριν από όλα όμως θέλουμε να σας ευχηθούμε να είστε καλά.


Στο προηγούμενο γράμμα που σας είχαμε στείλει, σας γράφαμε για την προσπάθεια πού κάναμε, να αναβαθμίσουμε το σύλλογο μας, με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη του χωριού μας.

Ήμαστε χαρούμενοι γιατί και με την δική σας συνεισφορά, φθάσαμε πολύ κοντά στους στόχους μας και συνεχίζουμε. Επιθυμούμε το όμορφο χωριό μας, να γίνει ακόμα πιο όμορφο και να σας φέρνει κάθε χρόνο κοντά του. Εσάς, τις οικογένειες σας, ακόμα και τους φίλους σας.

Η αίθουσα αυτή, το ανακαινισμένο παλιό σχολείο μας, η αλιτάνα με τις τριανταφυλλιές στο κεντρικό δρόμο, οι φρεσκοασπρισμένοι δρόμοι και η διάπλαση του χώρου γύρω από το άγαλμα του Καπετάν Καζάνη σε ένα μικρό «μουσείο» άντλησης νερού, με ανεμόμυλο, γεράνι, γούρνες κλπ αποτελούν στολίδια του χωριού μας,

Σαν σύλλογος έχουμε κι άλλους στόχους. Στο επόμενο διάστημα θα δώσουμε την δυνατότητα σε όλο το χωριό να έχει ελεύθερο ιντερνετ, αφού έχει μπει στη ζωή μας και συχνά η έλλειψη του, είναι εμπόδιο της μη επίσκεψης στο χωριό μας, ειδικά για τα παιδιά μας.

Έχουμε σκοπό να διαμορφώσουμε ακόμα καλλίτερα τον χώρο έξω και πίσω από την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου και να δίνεται για να καλύψει κάθε κοινωνική ανάγκη των συγχωριανών μας.

Επίσης στοχεύουμε να αναδείξουμε και άλλες «κρυφές» ομορφιές του χωριού μας, όπως το δρόμο με τους πρίνους περιμετρικά του χωριού, από Φαρσάρω –Νεκροταφείο- πάνω πηγάδι και αλλού.

Οι σκέψεις σας και οι προτάσεις σας, θα μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε καλλίτερα το λόγο ύπαρξης του συλλόγου μας και πάνω από όλα η ενεργός συμμετοχή σας. Θα χαρούμε πολύ στις επόμενες αρχαιρεσίες να συμμετέχετε και να είστε εσείς τα νέα μέλη του Συμβουλίου.

Εμείς θα σας περιμένουμε στο χωριό μας κι αυτό το καλοκαίρι και στη γιορτή της Ρακής, τις 15 Αυγούστου. Σας υποσχόμαστε, ότι θα περάσετε καλά. Είναι μια γιορτή που σε λίγο χρόνο καθιερώθηκε από πολλούς, η καλλίτερη γιορτή, με πολύ διασκέδαση και πλούσια τοπικά εδέσματα. Φτιαγμένα με μεράκι από τις συγχωριανές μας μαγείρισσες και μέλη του Συλλόγου μας.

Ζητάμε την εγγραφή σας στο Σύλλογο μας, την ενεργή συμπαράστασή σας και αν γίνεται στους δύσκολους καιρούς που όλοι ζούμε και την οικονομική, στον Λογαριασμό:

Παγκρήτια Tράπεζα
Δικαιούχος: Πολιτιστικός Σύλλογος "Ο Καπετάν Καζάνης"
Αριθμός Λογαριασμού: 30000248017-8 (Ειδικός όψεως)
ΙΒΑΝ GR61 0870 0010 0003 0000 2480 178

με την αναγραφή του ονόματός σας και της διεύθυνσής σας για να σας σταλεί απόδειξη.

Μπορείτε να δείτε τα καταστήματα της Παγκρήτιας Τράπεζας σε Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα εδώ.

 Σας ευχαριστούμε εκ των πρωτέρων και είμαστε σιγουροι,για την ανταπόκριση σας.

 

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαρμακέτου «Καπετάν Καζάνης»

 

Ο Πρόεδρος

Σμυρνάκης Γιάννης

 

Ο Αντιπρόεδρος

Αργυράκης Κώστας

 

Ο Ταμίας

Γυαλυτάκης Γιάννης

 

Η Γραμματέας

Μαρκάκη Δέσποινα

 

Τα Μέλη

Αθανασάκη Κατερίνα

Φραγκιαδάκης Γιάννης

Μουδάτσος Παύλος

Μπαμιεδάσκης Παναγιώτης

Καλογεράκης Δημήτρης

Καρύδης Νίκος

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας : Σμυρνάκης Γιάννης 6986083909 Αργυράκης Κώστας 6973803567

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site: www.marmaketo.gr

<

Μαρμακέτο

  • Οροπέδιο Λασιθίου, Κρήτη, ΤΚ. 72052
    GPS: 35.188365, 25.497504

Ακολουθήστε μας!